Skip to main content
Kennemer College beroepsgericht heet voortaan: SKILLS vmbo. Wat zijn jouw skills? Klik hier voor meer informatie
Nieuws

Start schooljaar 2020-2021

By 15 augustus 2020januari 10th, 2022No Comments

Beste ouder(s)/verzorger(s) en beste leerlingen,

We hopen dat iedereen een fijne vakantie heeft gehad en in goede gezond is om het schooljaar te starten.

Onderstaand treft u informatie aan over de start van het nieuwe schooljaar die u als het goed is al per mail heeft ontvangen.

Introductieweek

Op dinsdag 18 augustus 2020 zullen wij uw kind ontvangen voor een aantal introductiedagen hier op school. Dinsdagochtend zal het programma door de mentor aan uw kind worden toegelicht. Ook zullen volgende week de activiteiten in Zermelo (het roosterprogramma) te zien zijn.

Schoolfotograaf

Dinsdag en woensdag komt de schoolfotograaf de leerlingen fotograferen.

Boeken

Het boekenpakket ontvangt uw kind als het goed is voor het weekend. Mocht dit niet zo zijn of mocht er een boek ontbreken, laat dit dan even weten aan de betreffende leerjaarcoördinator.

Coronamaatregelen

In de week van 29 augustus zullen de lessen starten volgens rooster. Wij zullen ons als school houden aan de richtlijnen die door het RIVM en de overheid zijn opgesteld. Daarop aanvullend ontvangen wij ouders alleen volgens afspraak op school. We hopen op uw begrip.

Mocht u dingende vragen hebben, dan kunt u Irene Mols, teamleider onderbouw (i.mols@kennemercollege.nl) of Denise Frèrejean (d.frerejean@kennemercollege.nl) teamleider bovenbouw  bereiken per mail.

 

Met vriendelijke groet, namens de schoolleiding,

Patrick Kroon directeur

Irene Mols teamleider onderbouw

Denise Frèrejean teamleider bovenbouw

Terug naar overzicht