Skip to main content
Kennemer College beroepsgericht heet voortaan: SKILLS vmbo. Wat zijn jouw skills? Klik hier voor meer informatie

Theorie & Praktijk:
een mooie combi!

Wij denken in kansen en mogelijkheden. Wil je niet alleen maar met je neus in de boeken zitten? En vind je het fijn om theorievakken af te wisselen met praktijkvakken, zoals verzorging, techniek, beeldende vorming, muziek of media? Dan ben je bij ons op de juiste plek. Wij bieden twee verschillende niveaus aan: basis of kader. Weet je al dat je de techniekrichting op wilt, dan bieden we het Vakcollege Techniek aan met veel praktijklessen. Presteer je goed voor een bepaald vak, dan mag je dit ook op een hoger niveau volgen en afsluiten.

Basisberoepsgerichte leerweg (bb)

Ben je graag praktisch bezig en wil óf kun je niet alleen maar theorievakken volgen? Dan is deze leerweg zeker geschikt voor jou. Een groot deel van de vmbo-leerlingen kiest hier ook voor. Je kunt doorleren in het middelbaar beroepsonderwijs op niveau 2 (basisberoepsopleiding). Zo word je opgeleid voor de meer praktisch uitvoerende beroepen.

Kaderberoepsgerichte leerweg (kb)

Ben je graag praktisch bezig en zoek je ook meer uitdaging in theorievakken die wat moeilijker en ingewikkelder zijn? Dan kun je de kaderberoepsgerichte leerweg volgen. Je schoolresultaten van de basisschool zijn vaak boven gemiddeld. Met deze leerweg kun je doorleren in het mbo op niveau 3 of 4. Dit zijn de vak-, middenkader- of specialistenopleidingen.

Contact met ons

Wij zijn op schooldagen van 7.45 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar
via 0251-24 19 44 of per e-mail: info@skillsvmbo.nl.

SKILLS vmbo | Van Riemsdijklaan 103 - 1965 BE Heemskerk | Telefoon 0251 - 24 19 44