Skip to main content
Kennemer College beroepsgericht heet voortaan: SKILLS vmbo. Wat zijn jouw skills? Klik hier voor meer informatie

Onderwijs dat bij jou past

Wij geloven dat een individuele benadering de beste manier is om vaardigheden te ontwikkelen. We beginnen met een leeg vel. En kijken wat bij jou past. We zijn alert, luisteren goed en hebben oog voor elkaar. We bieden goede praktische uitleg en leren door veel te doen. We dagen je uit, maar zorgen tegelijkertijd dat je je thuis voelt.
Wij bieden vijf profielen met toekomstperspectief. We leiden je op voor een mooie baan of nieuwe studie.

Afwisseling en verdieping

We zijn een diverse school met een veelzijdig aanbod. We zijn flexibel qua keuzes en vaardig in het op een creatieve manier komen tot oplossingen. Noem ons enthousiast, spontaan en misschien zelf een beetje speels. Deze energie gebruiken we om ons onderwijs voor jou zo passend mogelijk te maken.

We doen het samen. We geven én krijgen vertrouwen en helpen elkaar waar nodig. Loyaliteit is voor ons erg belangrijk. We zijn betrokken met elkaar en met de omgeving. Onze school is een plek waar iedereen zich thuis voelt.

We zijn een veerkrachtige school met veel doorzettingsvermogen. Uitdagingen gaan we niet uit de weg. We durven te innoveren. Je gaat bij ons ontdekken wat je goed kan en je gaat daarin groeien. Je bent straks klaar voor een mooie volgende stap.

Profielkeuze

In het tweede leerjaar begeleiden we jou in het maken van de keuze voor een profiel in de bovenbouw. Wij hebben 5 profielen in de bovenbouw. Welke past bij jou?

Dit zijn de profielen die wij aanbieden:

  • Horeca, Bakkerij en Recreatie
  • Economie en Ondernemen
  • Bouwen, Wonen en Interieur
  • Produceren, Installeren en Energie
  • Zorg en Welzijn

Basis of kader niveau

Wij bieden onze vakken aan op basis of kader niveau. Presteer je goed voor een bepaald vak, dan mag je dit vak op een hoger niveau volgen en afsluiten. Kijk hier voor meer informatie over de verschillende niveaus.

Voor leerlingen met dyslexie of dyscalculie bieden wij een lesprogramma op maat.

Kom je naar ons Open Huis?

Contact met ons

Wij zijn op schooldagen van 7.45 tot 16.15 uur telefonisch bereikbaar
via 0251-24 19 44 of per e-mail: info@skillsvmbo.nl.

SKILLS vmbo | Van Riemsdijklaan 103 - 1965 BE Heemskerk | Telefoon 0251 - 24 19 44