Skip to main content
Kennemer College beroepsgericht heet voortaan: SKILLS vmbo. Wat zijn jouw skills? Klik hier voor meer informatie

Met liefde voor lekker eten

Waarom we de naam Lestaurant hebben gekozen?....Omdat onze leerlingen hier les krijgen! De opzet van ons restaurant is dat leerlingen de theorie in praktijk kunnen brengen. En dat doen ze door het maken van superlekkere gerechten. Kom snel eens bij ons langs en proef het zelf.

Snel naar

Werkwijze Lestaurant

SKILLS vmbo heeft het lestaurant dat onderdeel is van de afdeling HBR (Horeca, Bakkerij & Recreatie). In ons druk bezochte restaurant leren VMBO leerlingen alle basisvaardigheden voor zowel bediening als in de keuken.

Vanaf het eerste leerjaar zijn leerlingen welkom binnen onze afdeling. Dit is de zogenaamde Horecaklas. Vanaf het tweede leerjaar maken de leerlingen een keuze voor een beroepsrichting, en zijn zij welkom binnen HBR. Deze derde & vierde jaars leerlingen bedienen en koken tijdens de openstelling van ons Lestaurant.

Ook geven we binnen de HBR-afdeling les aan MAVO+ leerlingen. Deze derde en vierde jaars leerlingen krijgen een extra vak aangeboden, zodat ze praktijkervaring kunnen opdoen. Hierdoor creëren we een goede aansluiting op de opleiding aan het MBO. Ook verzorgen zij tevens de lunch op de vrijdag.

Vanaf het eerste leerjaar is er de horeca experience voor deze locatie. De leerlingen maken in deze uren leuke én lekkere gerechten in de keuken.

Binnen de afdeling HBR hebben we een eigen bakkerij. De verse baksels bieden we bijvoorbeeld aan tijdens de diners. Denk aan verse broodjes en zelfgebakken koekjes bij de koffie.

Kortom een enerverende afdeling waarin wij u graag verwelkomen!

Agenda

Beste gasten van ons Lestaurant,

De examens voor onze 4e jaars leerlingen zijn voorbij en gelukkig zeer voorspoedig verlopen. Tot de zomervakantie kunnen wij door het drukke lesprogramma van onze derde jaars leerlingen  helaas geen avonden draaien. Dit betekent dat het Lestaurant na de zomervakantie, rond eind september – begin oktober, de deuren weer opent. De planning hiervoor ontvangt u van ons per mail. Wij hopen u dan weer te mogen ontmoeten voor een heerlijke lunch of diner.

Wilt u op de hoogte blijven van onze openingsdagen en laatste nieuws? U kunt uzelf hier aanmelden.

Graag tot ziens in ons Lestaurant!

Contact met ons

Van Riemsdijklaan 103
1965 BE Heemskerk
T: 0251-240910

Parkeren

SKILLS vmbo heeft een eigen parkeerplaats naast de school. De ingang van deze parkeerplaats is aan de Plesmanweg. Door een tekort aan parkeerplaatsen voor de buurtbewoners vragen wij u van onze eigen parkeerplaats gebruik te maken.

En volg ons op Facebook!

Contact met ons

Wij zijn op schooldagen van 7.45 tot 16.15 uur telefonisch bereikbaar
via 0251-24 19 44 of per e-mail: info@skillsvmbo.nl.

SKILLS vmbo | Van Riemsdijklaan 103 - 1965 BE Heemskerk | Telefoon 0251 - 24 19 44