Skip to main content
Kennemer College beroepsgericht heet voortaan: SKILLS vmbo. Wat zijn jouw skills? Klik hier voor meer informatie

Kijk je met ons mee?

Neem een kijkje in de keuken van SKILLS vmbo en proef de sfeer. Je kunt met eigen ogen zien hoe enorm leuk onze praktijklokalen zijn, op welke wijze je les krijgt en natuurlijk welke beroepsmogelijkheden wij bieden. Laat je verrassen en rondleiden door onze enthousiaste leerlingen en luister waarom zij zo trots zijn op hun school. Kortom, stap gewoon bij ons binnen en stel al je vragen.

Informatieavond voor ouders en leerlingen groep 8

Voor wie: ouders en leerlingen
Wanneer: dinsdag 21 november 2023, van 19:00 tot 21:00 uur

Op deze avond geven we jullie informatie over onze school: hoe het onderwijs op SKILLS vmbo eruitziet, de brugperiode, welke rol de mentor heeft, welke ondersteuning we kunnen bieden en nog veel meer. Zo krijgen jullie vast een goede indruk over het reilen en zeilen op onze school.

Hebben jullie nog vragen?
Bent u niet in de gelegenheid langs te komen op onze informatieavond en wilt u meer informatie of zijn er vragen? Stuur dan een mail naar Sandra Munnik: s.munnik@skillsvmbo.nl.

  • Voer een getal groter dan of gelijk aan 0 in.

Open Huis

Voor wie: ouders en leerlingen
Wanneer: vrijdag 9 februari 2024 van 16:00-20:00 uur

Tijdens ons fysieke open huis verwelkomen wij jullie graag in ons mooie schoolgebouw en krijgt u samen uw kind de mogelijkheid om kennis te maken met onze school en al zijn mogelijkheden. Zo kunnen jullie samen sfeer proeven bij de verschillende themaklassen, een leuk en interessant kijkje nemen in het breedste aanbod aan profielen en ontdekken hoe de schoolvakken op de middelbare school zijn vormgegeven. Daarnaast staat ons docenten- en mentorenteam voor jullie klaar om jullie te informeren over ons onderwijs.

Wij kijken er naar uit om jullie te ontmoeten!

Behoefte aan een persoonlijke afspraak?

De informatie en filmpjes op deze pagina geven een mooi beeld van onze school. Het is altijd mogelijk om vrijblijvend een persoonlijke afspraak te maken, zodat wij jullie nog meer kunnen vertellen over onze manier van werken, de lessen, de praktijkvakken, activiteiten, ondersteuning etc. Vul het formulier in, dan maken we snel een afspraak.

 Wat zijn jouw SKILLS?

Ons gebouw kent veel faciliteiten, ruimte en een prettige sfeer! Kijk je mee?

In de filmpjes hieronder maak je kennis met alle beroepsprofielen. Wil jij later misschien wel ondernemer worden? Of wil je gewoonweg meer weten over het werken in een bedrijf? Dan is het profiel Economie & Ondernemen iets voor jou! Koken, bakken en gasten bedienen… Dat kun je allemaal leren bij het beroepsprofiel van Horeca, Bakkerij en Recreatie (HBR) in ons eigen Lestaurant. Of vind jij het leuk om te klussen, te schilderen, dingen te bouwen of wil je meer leren over metaal en elektra? Dan is één van de beroepsprofielen van Techniek iets voor jou! De docenten vertellen je alles wat je hierover moet weten. En Soraya en Lotte volgen het profiel Zorg & Welzijn. Zij laten je zien wat je daar allemaal mee kunt.

 

Doe-middag Techniek

Voor wie: leerlingen met interesse in techniek
Wanneer: woensdag 18 oktober, woensdag 13 december of woensdag 31 januari 2024

Zit jij nu in groep 7 of 8 en wil je eens kennismaken met onze school en jouw SKILLS ontdekken? Kom dan naar de speciale Technische doe-middag voor jongens en meisjes.

In onze fantastische technieklokalen ga je zelf aan de slag met gereedschappen en machines om de prachtigste creaties te maken. Je bent van harte welkom van 13.30-15.30 uur en wat je gemaakt hebt mag je mee naar huis nemen!

Jij komt toch ook?

    We willen graag weten of je eerder bent geweest.

Doe-middag Horeca

Voor wie: leerlingen met interesse in horeca
Wanneer: maandag 16 oktober, dinsdag 12 december of woensdag 31 januari 2024

Zit jij nu in groep 7 of 8 en wil je eens kennismaken met onze school en jouw SKILLS ontdekken? Kom dan naar de speciale Horeca doe-middag voor jongens en meisjes. In onze professionele én net verbouwde horecakeuken maak je de lekkerste gerechten en hapjes klaar en sluit je gezellig af in ons sfeervolle Lestaurant!

Jij komt toch ook?

Doe-middag Sport

Voor wie: leerlingen met interesse in sport
Wanneer: woensdag 13 december of woensdag 31 januari 2024

Zit jij in groep 7 of 8 en wil je eens kennismaken met onze school en jouw SKILLS ontdekken? Kom dan naar de speciale Sport doe-middag voor jongens en meisjes. Krijg jij energie van bewegen en vind je het leuk om verschillende sporten uit te proberen? Onze sportieve Sportbox heeft maar liefst 6 thema-zalen waar je de meest diverse sporten beoefent!

Jij komt toch ook?

Kennismakingslesjes PO

Voor wie: leerkrachten en leerlingen groep 8
Wanneer: maandag 27 november 2023 t/m 1 december 2023
Tijd: 8:30-11:00 uur

Graag vóór 16 oktober aanmelden.

In week 48, (27-11 t/m 1-12), organiseren wij de hele week kennismakingslesjes voor leerlingen uit groep 8. Een mooie én leuke manier om te ontdekken welke SKILLS zij in huis hebben en kunnen ervaren hoe wij op onze school werken en wat wij allemaal te bieden hebben.

Hebben jullie nog vragen?
Stuur een mail naar Sandra Munnik, teamleider onderbouw s.munnik@SKILLSvmbo.nl

Informatieavond ondersteuning ouders groep 8

Voor wie: ouders groep 8
Wanneer: dinsdag 14 februari 2023 om 19:00-20:30 uur

Op deze avond krijgt u informatie over de ondersteuningsstructuur op onze school.

Heeft u nog vragen?
Stuur een mail naar Sandra Munnik, teamleider onderbouw s.munnik@skillsvmbo.nl

Bekijk ons online Open Huis!

Contact met ons

Wij zijn op schooldagen van 7.45 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar
via 0251-24 19 44 of per e-mail: info@skillsvmbo.nl.

SKILLS vmbo | Van Riemsdijklaan 103 - 1965 BE Heemskerk | Telefoon 0251 - 24 19 44