Skip to main content
Kennemer College beroepsgericht heet voortaan: SKILLS vmbo. Wat zijn jouw skills? Klik hier voor meer informatie

Lekker Bouwen.

Dit is een echte doe-activiteit voor basisschoolleerlingen in groep 4, 5 en 6. Er zijn verschillende leskisten beschikbaar voor een creatieve, praktische les.

Wil je een leskist reserveren voor jouw groep? Mail dan naar techniekles@skillsvmbo.nl of info@kennemertechlab.nl

Leskisten

Op dit moment zijn er verschillende leskisten beschikbaar. Leskisten bedoeld om creatief en praktisch aan de slag te gaan met groep 4, 5 of 6. Dit zijn de leskisten Draadkunst en de Egel. De kisten zijn compleet uitgerust en klaar om met leerlingen aan de slag te gaan.

Hoe werkt het?

In een mail naar techniekles@skillsvmbo.nl geef je aan met hoeveel leerlingen je deze les gaat doen en op welke datum je de kist zou willen gebruiken. De doelgroep voor deze kisten is met name groep 4, 5 en 6.

Wij nemen dan contact met je op over of de kist dan beschikbaar is en wanneer de kist voor je klaar staat en opgehaald kan worden.

Nieuwe leskisten Techlab

Tijdens het PO leerkrachten programma van Techport zijn er nieuwe door ons Techlab ontwikkelde leskisten geïntroduceerd. Voor informatie en beschikbaarheid van deze leskisten kun je contact opnemen door een mail te sturen naar info@kennemertechlab.nl.

Contact met ons

Mail naar techniekles@skillsvmbo.nl

SKILLS vmbo | van Riemsdijklaan 103 1965 BE Heemskerk | Telefoon 0251 - 24 19 44