Skip to main content
Kennemer College beroepsgericht heet voortaan: SKILLS vmbo. Wat zijn jouw skills? Klik hier voor meer informatie

Doen staat bij ons centraal. Niet zonder te denken. We werken samen, genieten van elkaars talenten en komen tot doordachte uitwerkingen, aanpakken of leermethodes. Dát is onze manier van werken. Onze leerlingen leren hoofdzakelijk door te ervaren. En dat doen ze met plezier. Onze vindingrijke benadering zorgt ervoor dat we altijd met de juiste aanpak komen om leerlingen en medewerkers te laten groeien. Met die benadering leren we leerlingen tot een bedachtzame uitwerking te komen. Dat is soms even bikkelen. Maar we doen het samen. We bieden alle mogelijkheden voor een goed toekomstperspectief.

We bieden toekomstperspectief aan onze leerlingen. Wij helpen ze op persoonlijk, beroeps technisch en maatschappelijk vlak vooruit. Zo kunnen zij zelf de toekomst maken waarin ze zichzelf graag zien. Het liefst geven we ze hierbij vandaag nog de tools die morgen pas te verkrijgen zijn. Daarbij richten we ons op de groei en ontwikkeling van zowel onze leerlingen als medewerkers. We dragen waardevolle lessen met ons mee en zetten de stijgende lijn waar we middenin zitten verder voort.

We verbinden leerlingen met hun toekomst.

Het maken van een keuze leidt tot motivatie. Het zorgt ervoor dat je je er 100% voor inzet. Voor onze leerlingen is dit soms best spannend. Daarom willen we als school ondersteuning bieden bij het maken van deze keuzes en zorgen we ervoor dat iedereen zijn/haar talenten en interesses kan ontdekken.

Natuurlijk maakt niet iedereen direct de voor hem/haar beste keuze. Dat is niet erg, want daar leren we van.

Gelukkig bieden we in deze situaties voldoende alternatieven.

Wat zijn jouw SKILLS?

Wil je meer weten over onze school? Bekijk onze filmpjes!

Contact met ons

Wij zijn op schooldagen van 7.45 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar
via 0251-24 19 44 of per e-mail: info@skillsvmbo.nl.

SKILLS vmbo | Van Riemsdijklaan 103 - 1965 BE Heemskerk | Telefoon 0251 - 24 19 44