Skip to main content
Kennemer College beroepsgericht heet voortaan: SKILLS vmbo. Wat zijn jouw skills? Klik hier voor meer informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Er komt een storm aan met een code geel voor onze regio. Aanleiding voor ons om het weer goed in de gaten te houden en het leek ons dan ook goed om ons weerprotocol met iedereen te delen, zodat duidelijk is wat te verwachtten als het weer toch omslaat. De schoolleiding houdt het weer in de gaten, maar heeft hiervoor geen speciale middelen. Een verandering van de weercode wordt niet vooraf met ons gedeeld en ook weten we niet vooraf wanneer deze wordt opgeheven.

Het weer is onvoorspelbaar. Het is belangrijk dat u als ouder(s)/verzorger(s) het weerbericht ook goed in gaten houdt en dat u uw veiligheid in acht neemt. De school zal te allen tijde leerlingen binnen haar mogelijkheden opvangen. Wanneer het weer het niet toelaat en het niet veilig is om over straat te gaan zal u door de school ook niet gevraagd worden uw zoon/dochter op te halen.

Code Geel 

De school is open en de lessen gaan gewoon door. Als leerlingen van ver komen dan begrijpen we dat de rit pittig is en knijpen we ook een oogje dicht als de leerling drijfnat een te-laat-briefje komt halen.

Code Oranje

De school is in principe gewoon open en de lessen gaan door, maar de schoolleiding is zeer alert op de situatie. Als er door de weeromstandigheden toch gevaarlijke situaties ontstaan dan kunt u als ouder/verzorger zelf ook besluiten om uw kind niet naar school te sturen. Neem dan contact op met de school. Als school constateert dat de situatie niet veilig is dan sturen wij een bericht via Magister en komt er een bericht op onze website onder het kopje nieuws.

Code Rood

De school is gesloten en alle lessen worden afgelast. Als de weersituatie tijdens openingstijden naar Rood verandert dan vangen wij de leerlingen in school op. We vragen u om tijdens code rood niet de straat op te gaan om uw kind op te halen, dit kan leiden tot gevaarlijke situaties en onrust in de school. Mocht ophalen toch nodig zijn ontvangt u hiervan bericht.

Heeft u vragen dan kunt u ons bereiken via:

info@skillsvmbo.nl of 0251 241944

Met vriendelijke groet,

Het team van SKILLS vmbo

Terug naar overzicht